Yö Fest: Kokeile kollektiivi LIVE performance

1.5. kello 19:00–22:00

Kokeile kollektiivi LIVE performance

Kokeile kollektiivi koostuu neljästä jäsenestä.

Äänestä ja esityksestä vastaavat
Mikko Silventoinen (081079) - Utu Lautturi
Jan-Christian Forsman (070581) - Pigments
Wille Hermansson (010679) - Astroschnautzer

Video- ja valotaiteesta sekä lavastuksesta vastaa 
Harri Ahvenainen (070981) - Rudolf Styler

Historiaa
Kokeile kollektiivi kasattiin vuonna 2018 täyttämään Itä-Uudenmaan audiovisuaalisen taiteen tyhjiötä. Kollektiivi järjesti vuosien 2018-2019 aikana yhteensä neljä Kokeile Festival -nimikkeen alla toimivaa tapahtumaa: kolme klubia Porvoon vanhan elokuvateatterin, Vanha 123, tiloissa ja lisäksi ulkoilmaperformanssin Porvoon Mannerheiminkadun sillan alla osana Moon River -festivaalia. Kaikki neljä tapahtumaa houkuttelivat hyvin yleisöä ja kollektiiville on syntynyt tiivis seuraajajoukko. Viimeisin Kokeile Festival on järjestetty helmikuussa 2020, sekin Vanha 123:n tiloissa.

Kokeile Festivaleilla on esiintynyt monipuolinen joukko suomalaisia ääni- ja performanssitaiteilijoita sekä esiintyviä kuvataiteilijoita. Kokeile kollektiivi on sittemmin esiintynyt Porvoossa myös audiovisuaalisena improvisaatioryhmänä muun muassa Jocke Lybeckin muistoksi järjestetyillä Nou Paha -festivaaleilla, Porvoon Dreams - festivaaleilla, Salt:n Kulttuuriterassilla, Vanha 123 Viidakkoklubissa sekä viimeisimmillä Kokeile festivaaleilla.

Kokeile Festivalin Facebook -sivut (sisältävät kuvia, promootio- ja videomateriaalia): https://www.facebook.com/Kokeilefestival/

---

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu lähettämällä osoitteeseen events@yory.fi viesti, jossa on nimesi ja tapahtuman nimi: “Etunimi Sukunimi / Kokeile kollektiivi LIVE performance”. Voit ilmoittaa samassa viestissä useamman henkilön. 
Tilaan mahtuu turvallisesti kymmenen vierasta.
Tapahtuma näytetään myös ajantasaisena suoratoistona Facebookissa/Youtubessa.