Kuvaruno työpaja

Aikataulu

Pe 8.9.2023 17:00 - 20:00

Kurssilla käsitellään kuvarunon aihepiiriä monipuolisesti mm.
keskustelemalla ja tekemällä kuvarunoihin liittyviä tehtäviä. kurssi järjestetään etänä Zoomin välityksellä. Zoomissa osallistumiseen tarvitset laitteen, jossa on toimiva kamera ja mikrofoni, kuten pöytätietokoneen tai läppärin sekä ilmaiseksi ladattavan Zoom-applikaation.

Kurssin sisältönä on kuvien ja tekstin yhdistäminen sekä sen ympärillä olevan taideprojektisi ideointia. Työpaja sisältää runsaasti yhteisöllisyyttä. Tavoite ei ole täydellinen kuvaruno, vaan kuvan, tekstin analysointi ja yhdistäminen, sekä oman taide-/kuvarunoprojektin esittely.
Valmista materiaalia voisi olla osallistujilla valittuna etukäteen 4-10 kpl kuvarunoja. Lähtötaso alkaa nollasta eli osallistua voivat kaikki, eikä tarvitse olla perehtynyt aiheeseen.

Hinta: 40e/osallistuja yht. 10h, kurssin toteutuminen vaatii min.5 osallistujaa
10 opetustuntia jakautuu ajallisesti:
-3 opetuskertaa
-päivämäärät: pe 8.9.klo 17-20, la 9.9. klo 12-16, to 14.9. klo 17-20

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@yory.fi

Kurssin vetäjä: runoilija Mira Mink, FM, opettaja, runoilija (oik.nimi Mirka Keini) Mira Mink on helsinkiläinen taiteilija, opettaja, tuottaja ja runoilija. Mink on julkaissut viisi omakustannetta viimeisimmät: Äänikirjamaisesti I ja Collection of Photopoetry (2022). Minkin taideprojekteja ovat taidenäyttelyt ja avoin lava-tapahtumien järjestäminen. Kuvarunoteoksen runokuvateoksia olivat esillä lyhyesti jo Venice Artfactoryyn kuuluvassa ”Navigating the city” -näyttelyssä - ne ovat käännettyinä myös italiaksi. Esillä myös täällä julkaistun kirjan lisäksi: https://express.adobe.com/page/ocfxwfHBaLuSW/